Dækkeserviet med høns

79,00 kr

100 % bomuld


40 x 30 cm

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i dag.   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Forsiden er dækket med søde Maran høner og æg, bagsiden er ensfarvet.

Del af Sophie Allport's Chicken samling

100 % bomuld

måler 30 x 40 cm

Yderligere information

Mærke Sophie Allport

Håndvaskes og bør ikke ligge i blød

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter
Dækkeserviet med høns


Hvad er skønnere end et veldækket bord, det gør bare alle måltider til en visuel lækker oplevelse og nu kan et bord dækkes med de smukke dækkeservietter i 100 % bomuld fra Chicken serien. De fineste plettede Maranhaøn pryder diskret servietterne og gør en helt almindelig hverdag til en særlig oplevelse.

Mit havebord om sommeren er dækket fint op til eftermiddagskaffe med dækkerservietter og krus der matcher, det giver lige det sidste touch til det ægte country garden look.

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se Automatisk hønselem
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...