Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Chicken Boost

  På lager Vi afsender din ordre

79,00 kr

• En generel styrkende blanding for høns.
• Kan bl.a. bruges som hjælp til at komme over sygdom og fældning hos høns.
• 100% naturligt produkt. Ingen kemikalier.
• En kombination af urter som vil styrke og forbedre immunforsvaret.


50 ml

Læs mere om Chicken Boost.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Chicken Boost

• En generel styrkende blanding for høns.
• Kan bl.a. bruges som hjælp til at komme over sygdom og fældning hos høns.
• 100% naturligt produkt. Ingen kemikalier.
• En kombination af urter som vil styrke og forbedre immunforsvaret.

Chicken Boost er en general styrkende blanding til dine høns, som både kan bruges dagligt eller på tidspunktet, hvor dine høns udsættes for ekstra stress. Produktet er 100% og kan derfor bruges uden at skulle være bange for påvirkning af hverken æg eller kød på dine høns. En naturlig måde at sikre dine høns sundhed.

Sådan bruger du Chicken Boost:

Brug 20 dråber pr. 100ml vand og må gerne bruges dagligt. En god idé kan være at bruge en separat, mindre vandbeholder. Du kan finde en på 1,5 L her.

Produktet indeholder følgende urter:

Indisk Ginseng (Withania somnefera): En traditionelt indisk urt brugt som ”cure all”. Kendt for sin evne til at balancere kroppens immunsystem og berømt for sin ginseng-agtige effekt.

Astragulus (Astragulus membronosis): Kendt fra brugen i traditionel kinesisk urtemedicin som Huang Qi, en god styrkende urte. Hjælper til at booste immunsystemet og støtte leverens funktioner.

Sibirisk Ginseng (Eleutherococcus senticosus): En af de mest velkendte urter, når det kommer til naturmedicin. Hjælper med at forbedre fysisk og psykisk stamina, fremmer cirkulation og stimulere immunforsvaret.

Schisandra (Schisandra chinensis): Hjælper som afstresser, mod udmattelse og som en booster til immunforsvaret. Brændenælde (Urtica diocea): Rig på mineraler – især jern. Hjæper med at eliminere urinsyre fra kroppen og hjælper med at styrke immunforsvaret.

Lucerne (Medicago sativa): Rig på vitaminer og mineraler – og en god kilde til K-vitamin. Virker nærende og styrkende.

Lakrids (Glycyrrhiza glabra): I traditionelt kinesisk medicing bruges lakrids som en styrkende og til et langt liv. Især god til at styrke binyrerne. He Shou Wu (Poligonum multifolum): En traditional kinesisk urt som er en antioxidant og mavestyrkende.

Blæretang (Fucus vesiculosis): En af naturens rigeste alger på mineraler.

 

Yderligere information

Mærke Farm & Yard Remedies
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...