Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

The Wise feeder bøjle til vægmontering

  På lager Vi afsender din ordre

110,00 kr

Bøjle til vægmontering
Ekstra udstyr, så du kan vægmontere din Spildfrie foderautomat til trådvæv
Det tilrådes at købe 2 bøjler for stabilitet 

Læs mere om The Wise feeder bøjle til vægmontering.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

The Wise feeder har et unikt design, der passer til alle typer fjerkræ . Wise feeder findes i 2 modeller - en til montering på fast baggrund (hønsehusvæg, en stolpe og lignende) eller en til montering i trådnetttet Den kan monteres på næsten alle overflader, hvilket gør den anvendelig til både inde og udendørs brug. Montering kan være på enten en hegnspæl, hønsehusvæg, træ eller på en hvilken som helst solid bur tråd. Wise feeder  bøjlen gør monteringen let, samtidig med at det er nemt at tage den ned for for rengøring eller flytning. Når beslaget er skruet på plads, kan Wise feeder glides ind over bøjlen og holdes sikkert på plads.   Basismodellen til trådvæv kan indeholde 5 kg foder - den kan udvides efter behov, ved at tilføje en eller flere ekstra beholdere, som hver især indeholder yderligere 5 kg foder. Det anbefales at bruge højst tre sektioner, hvilket vil give en samlet beholdnings kapacitet på 20 kg - mere  end 1 ekstra beholder vil behøve 2 bøjler for at være stabil   Se en video her for brug og montering
Yderligere information

Mærke Wise Feeder
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...