Foderbeholder der drysser

289,00 kr
foderspand med mulighed for at drysse foder ud

Nem opbevaring af alle slags hønsesnacks i pille form

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i morgen.

  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Foderbeholder til fodring og opbevaring af hønsesnacks

Nu kan du blive populær blandt dine høns, når du går gennem haven eller hønsegården med din nye foderbeholder til fodring og opbevaring af hønsesnacks, den er nemlig så smart lavet, at du kan indstille den til at drysse lidt foder ud, hvis du ryster den lidt.

Lukkes efter brug og dit foder opbevares i en tæt beholder

 

Yderligere information

Foderbeholder til fodring af høns unikt design gør det nemt at drysse foder ud holder foderet tørt og frisk nem at fylde og rengøre stærkt og robust design Kan bruges til al slags hønsefoder
Foderbeholder der drysser

Snack til høns


Mine høns er altid interesserede i hvad jeg kommer med, når jeg går ud i haven til dem. De ved godt at jeg ofte har lidt lækkerier med og derfor følger de mig nøje. Høns har godt af et kosttilskud og de vil altid spise det, når jeg drysser korn og andre lækkerier ud.

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkter
Loading...
Vent venligst ...