Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Foderbeholder der drysser

  På lager Vi afsender din ordre

289,00 kr
foderspand med mulighed for at drysse foder ud

Nem opbevaring af alle slags hønsesnacks i pille form

Læs mere om Foderbeholder der drysser.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Foderbeholder til fodring og opbevaring af hønsesnacks

Nu kan du blive populær blandt dine høns, når du går gennem haven eller hønsegården med din nye foderbeholder til fodring og opbevaring af hønsesnacks, den er nemlig så smart lavet, at du kan indstille den til at drysse lidt foder ud, hvis du ryster den lidt.

Lukkes efter brug og dit foder opbevares i en tæt beholder

 


Snack til høns

Mine høns er altid interesserede i hvad jeg kommer med, når jeg går ud i haven til dem. De ved godt at jeg ofte har lidt lækkerier med og derfor følger de mig nøje. Høns har godt af et kosttilskud og de vil altid spise det, når jeg drysser korn og andre lækkerier ud.

Foderbeholder der drysser


Yderligere information

Foderbeholder til fodring af høns unikt design gør det nemt at drysse foder ud holder foderet tørt og frisk nem at fylde og rengøre stærkt og robust design Kan bruges til al slags hønsefoder
  • Relaterede produkter

Økologisk hønsekorn

99,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...