Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Æggebæger til hønseæg

  På lager Vi afsender din ordre i dag.

79,00 kr
4 stk. Æggebæger med forskellige motiver

Lakeret metal. str.  diameter 4,5 cm og højde 4,5 cm

Læs mere om Æggebæger til hønseæg.

79,00 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Æggebæger til hønseæg med motiver af høns

Passer til almindelige hønseæg.

Fine små spande til æg, der vil pynte på alle morgenborde og gøre måltidet ekstra festligt

Æggebæger til hønseæg findes i 5 forskellige udgaver

 

Yderligere information

Lakeret metal. str.  diameter 4,5 cm og højde 4,5 cm.

Bør vaskes op med en mild opvaskesæbe og tørres af derefter,

ikke velegnet til mikroovn

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...