Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Høne Æggebæger i keramik

  På lager Vi afsender din ordre

Pris: 89,00 kr

Special Price 29,00 kr

Høne keramik æggebæger til hønseæg

Læs mere om Høne Æggebæger i keramik.

Pris: 89,00 kr

Special Price 29,00 kr   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Høne Æggebæger i keramik

udformet som en høne i 6 smukke farver.
Dæk dit morgenbord med smukke keramik høns fra Rice. Du kan jo sætte fantasien i gang og lave en fin dekoration med fyrfadslys, de kan bruges som saltkar eller små blomsteropsatser, ja mulighederne er mange for de smukke Høne Æggebæger i keramik.
Rice har mange andre produkter med høns og hos Rosenbud har vi den skønne serie i melamin med kulørte høns Og æggebæger til æg i alle størrelser er også noget du kan finde hos Rosenbud. Vi fører også det geniale pudeæggebæger, hvor alle æg uanset størrelse står sikkert og stabilt

Yderligere information

Mærke Rice
  • Relaterede produkter

Æggesamler

159,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...