Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Æg til salg - skilt

  På lager Vi afsender din ordre

179,00 kr
Str. A4  29,5×21 cm

Kan hænge ude som inde

Læs mere om Æg til salg - skilt.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Her findes Æg fra forkælede havehøns :-)

Salg af friske æg

Den glade høne på skiltet fortæller at her er friske æg

 Skiltet er fremstillet på akryl og lamineret for optimal holdbarhed.

 

 


Æg i overskud

De fleste har prøvet at have overskud af frisklagte æg og har overvejet at sælge af dem.

Det er nu lovligt i Danmark at sælge ud af egne æg, der er bare lidt enkle regler, der skal følges og dem kan du læse meget mere om lige her 

 
Yderligere information

Mærke Rosenbud
Der kan bores huller for opsætning eller skiltet kan opsættes på en ren og glat flade med dobbelt klæbende tape
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...