Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Æggebakke til æg fra Dværghøns

  På lager Vi afsender din ordre

35,00 kr

5 stk æggebakker  til 6 små æg

Læs mere om Æggebakke til æg fra Dværghøns.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

 5 Æggebakker til 6 smukke små æg fra dværghøns 


Mangler du også æggebakker til æg fra dværghøns?

Det gjorde jeg og jeg var lykkelig, da jeg endelig fandt disse fine bakker, de passer perfekt til 6 af mine små dværghønseæg.

Så nu er der  ikke et øje tørt, når jeg kommer forbi med mini æggebakker med kulørte sløjfer og små fine friske æg, der passer perfekt til bakken.

Alle elsker frisklagte æg og det er en oplagt værtindegave, som vil blive påskønnet.


Dværghøns lægger små æg

Takket været en opfindsom engelske pige, kan vi nu alle få lov at købe små nuttede æggebakker.
Æggebakke til æg fra Dværghøns
Æggebakke til æg fra Dværghøns

Yderligere information

Bakkerne er fremstillet af papirpulp i en robust kvalitet og selvfølgelig godkendte til fødevarer.
  • Relaterede produkter

Egg Skelter til små æg

299,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...