Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Hønsesalat, postkort

  På lager

25,00 kr
Hønserier af Anni Gamborg i streg og tanke

Læs mere om Hønsesalat, postkort.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Hønsesalat

Hønserier i streg og tanke af Anni Gamborg

Anni Gamborg skriver om sig selv

Ord har altid optaget mig. Som barn og ung brugte jeg dem til at skrive dagbog, breve, eventyr, små teaterstykker og sange. Som uddannet journalist lod jeg dem flyde, først på avissider og senere ud igennem radioens højttalere. Efter at have levet lykkeligt sammen med Danmarks Radio i Aalborg i 12½ år, valgte jeg i 2005 at forlade journalistikken. Siden har jeg fordybet mig i en række større skriveprojekter og boltret mig med at sætte ord sammen til viser, monologer og sketchs. Til underholdning og eftertanke og fremført i blandt andet Bornholmer-revyen, Græsted Revyen, på Jomfru Ane Teatret, Vendsyssel Teater og i den legendariske, nordjyske Pedersens Sommercabaret.  

Senest har en række ord insisteret på at blive til billeder. - Og fordi lærreder, pensler og farver gør mig glad, og fordi resultaterne som oftest fremkalder smil og samtale, får de deres vilje.

Yderligere information

Mærke Anni Gamborg
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...